Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Schackspelet



Våra tankar kan ingen nå
de lever i det tysta
i hjärtats innersta vrå
Världar kan gå under
ingenting betyder
då vi lärt oss spelets regler
vitt blir till svart över en natt
förundrad är inte
husets katt och sträcker sig
efter dagens måsten.





















Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-06-07 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP