Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sömntuta klokuggla?


min kropp skulle vandra
som en osalig ande bland andra
halvsovande och allt förlorat
och kornen förstorat
ganska problematiskt
och inte ett dugg atletiskt
sträcka sig efter tiden som runnit
den har för gott försvunnit

lyckades hinna femtåget ifatt
och drömbåten äntra
utan att den kunde kantra





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-06-07 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP