Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Resväskan


har packat väskan
med mina vackraste minnen
alla dina brev har fått ett band
av gyllene läder
alla de goda orden ska brista ut i sång
och blomma i solen
min jordbundna själ ska ut på en resa
och flyga högre än någonsin förr
som jag längtar följa med vindarna
tag mig med på er resa
bort från vårt stelfrusna land
där i hemlandet
ska jag plantera mina minnen
och vandra där ska jag
livet ut
och somna vid hemlandets fot








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2022-06-08 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP