Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirationen: Eftertankens kranka blekhet av AndLou


Eftertanke

När eftertanken tränger på
är det inte lätt att förstå
hur man tänkte då




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-08 16:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Alltid lättare med facit i hand.
2022-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP