Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykisk terror

används av Putin
ukrainska soldater
får meddelande via mobilen
Krigströtta vacklar under trycket
flera deserterar
Lågvattenmärket nås aldrig
hos diktatorn
På åskådarplats tar omvärlden
del av hur det går till
då en diktator arbetar
Den tänker sitt och inte allmännyttan
Omvärlden måste reagera
Kampen för inte demokratins flagga
skändas får aldrig upphöra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-06-09 08:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kan tänka mig det via mobilen.
2022-09-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP