Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Sexarbete av Lena Staaf


Prostituerad

Jag är en prostituerad ja
utövar sexuella tjänster var da
Behöver pengarna för mitt heroin
säljer därför kroppen min

När kan det få ett slut
snälla kan någon hjälpa mig ut
från denna miserabla värld
den är ingen människa värd




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-06-09 09:13



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om kvinnor som lever på livets skuggsida.
2022-06-10

  Lottie Ålhed VIP
Lenas diktning inspirerar Håller med Denna dikt är skriven ur den prostituerades synvinkel. Ett annorlunda perspektiv som förhöjer dramatiken.
2022-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP