Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Målsnöret




Frustrerad tuggar på snöret
två och två är fyra
då är goda råd dyra
för inte förlora humöret
och få magsyra
bäst att stänga lappen
och släcka appen






Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-06-09 19:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
det är förfärligt som om det hemska aldrig hänt då spindelben dig blockerade och serverade dig levrat blod!!
2022-06-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP