Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veterinären



Nog är det så
det finns de som inte har
alla hästar hemma
De skyndsamt borde
veterinären uppsöka

Meetoo terrorister satanister
samma skrot och korn
Livet är för kort för nappa på dumheter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-06-09 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP