Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgonkram klokuggla<3


Framhärdar


Det politiska landskapet
blir det annorlunda då Trump-en
trumpetar valet är stulet
Nu granskas åter hans skuldsedel
med nya bevis
varför ska inte den skuldsatte betala
ingen rättvisa finns
om enbart de blinda
står inför skranket




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-06-10 07:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Var så rasande över manipulation finns överallt även inom vården hade svårt somna .
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP