Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat


Brinner

Brinner
en eld föråldrade stubbar
brand äldre snubbar som egon naturen

Inget konstigt omvandlande inpyrda
Liv som är…

Branden spår..i
Sanden trädstammen i

Som livets brand just som nu sitt här och nu…

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-11 11:24



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Naturliga bränder är mycket riktigt bra för livet. Du har fått till känslan.
2022-06-11

  Susen VIP
En livsbejakande text med fint foto till i harmoni
2022-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP