Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat…Nog så sant på åtskilligt som att sopa rent framför egna dörren


Piassavakvast

Uttrycket ”sopa rent framför egen dörr” och helst ute på en altan som bro
så sant sin relevans… och fiffigt uttryck, därför; …
*En piassavakvast är ett utmärkt hjälpmedel som man kan komma långt med till och med mellan trånga och bökiga springor*. …och
Suveränt som arbetsredskap när det kommer i fråga att sopa ren bron.

…Som jag sopar ofta framför dörren, dammiga våren till pass utmärkt.



…hjälpredor städredskap som ständigt på behov..


Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-26 12:41



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Den kvasten är en klassiker, och det är den värd. Bra att du ger den uppmärksamhet.
2024-04-26

  Marita Ohlquist VIP
En fin hyllning till en piassavakvast, borde finnas överallt.
2024-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP