Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Före din dom söka i


Sakfakta

Före din dom så sök rätten på sakfakta;… på fall om
fel ruttna slutsatser i onda hörsägen, tingens utsagon, så ditt hjärta kan förblöda och förgås, lugna då ner dig..

*Den du dömde är redan dömd så, döm, om du måste i ”rättvisa domar”*

Stå ut med varandra! …;
Där isen smälter det frusna blocken till ljuva källsprång
ha tålamod hur än vilket fall!!;
för flöden som med friskt källvatten källådern som
befruktats i nytt friskt källflöde; kan
utflöda i torka så,… stå ut och ha tålamod…

…Skuldbelägg inte som leder ingen vart..
ditt hjärta vill inget hellre än fria..
***
”Bättre fria än fälla” om möjligt ..så bjud på kaffe och rullrån som ”befruktats i nytt friskt källflöde” …;)

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-22 13:18



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Att se på saken med friska ögon måste vara det rätta. Vacker metafor i det friska källsprånget, det säger så mycket.
2024-04-23

  Marita Ohlquist VIP
En fin påminnelse om att vi bör vara goda medmänniskor.
2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP