Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen


vi står tätt tillsammans
med vinden i våra hår
du kysser mig lätt jag minns
det var vår sista kyss

vi ser på varandra och tar
farväl men efter en månad
ses vi igen och du pratar
jag låter dig prata - för du
är så uppåt och glad inför
resan till Berlin -
sedan vinkar vi farväl igen

och jag ser dig försvinna
bakom vägkrönet




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-06-11 18:52



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Vackert (och) med ett stråk av vemod.
2022-06-12

  Lehva VIP
Ömsint med "jag låter dig prata" trots vemodet efter sista kyssen. Så fint.
2022-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP