Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kvällsbild från min trädgård


För alla sinnen


Juniljuset i solnedgången
skänker ett särskilt skimmer
åt irisarna som står så majestätiskt
i rabatten, överglänsande
aklejorna som får stå tillbaka
lite blyga och försagda.

I äppelträdet drillar en bofink
och på bordet framför mig
ger en kruka med timjan
doft och smak åt min kvällsmåltid.

Nu vill jag hejda tiden.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-13 08:03



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Den tid man vill hejda går alltid så fort
2022-06-18

  Anya VIP
Jaa, nu vill man sannerligen hejda tiden. Du berättar så levande så jag är med. Finns en frid i texten som smittar av sig.
2022-06-15

  Bibbi VIP
Viktigt njuta i nuet.
2022-06-13

  Monika A Mirsch VIP
"Kvällsbild i juniljuset" - helt underbar! Tack för att du delar med dig!
2022-06-13

  Marita Ohlquist VIP
En fin text om att leva med öppna sinnen och ta vara på och njuta av en underbar kväll.
2022-06-13

  Sparvögat VIP
Vilken underbar stund i kvällsljuset du skänker mina sinnen, den stunden ska jag bevara i mitt inre…
Tack!
2022-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP