Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kapprodd


Många är de som slåss med tiden
för att rädda vår planet
men desto flera är de som inte tänker på
att de sågar av grenen de sitter på


Kunskapskanalen har viktiga kunskaper
torven tex viktig bevara och inte använda den
då frigörs otroliga mängder koldioxid
flera än planeten kan försvara
Nu kämpar tex engelsmännen
med alla krafter stoppa läckaget
och bevara marken som finns kvar

kunskaperna fanns inte då






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 59 gånger
Publicerad 2022-06-13 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP