Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Haiku. Av Gunwale. Ibland i texter de blir nöd på rim, i andra fall de e rim av nöd.


Kommen tar på läst text (2594) bara rim





Kände på smalben och tänkte
rivna sår kan smärta skänke'

genom byxans fina och stärkta ben
de där som om finhet just ger sken

river en sig annars ost mera väl
kan då vara till maten ett gott skäl...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-08-01 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP