Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomma gators dans

staden ekade tom
när jag gick på gatorna
jag en gång gick.
ljusen, nedsläckta
hoppet, likaså.
spökstaden.
här har kaos och kärlek dansat,
men jag kunde aldrig dansen.
jag skriker
men ingen svarar
jag skriker igen.
ekot svarar.
tystnaden som uppstår
den ger mig tid att tänka
jag undrar
när ska jag lära mig dansen




Prosa av älskarpengar
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-14 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

älskarpengar
älskarpengar