Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlysning



Svarade det okända numret
som var en fortsättning
på det tidigare
den här gången var jag utvald
efter svarat på 3 frågor
en matta kemtvättad
använder dem inte
har håriga husdjur
Otålig utbrast nejtack
ge det till någon annan
Vem då kom det ivrigt
Men snäääälla välj vem ni vill !
skulle jag lämna ut någon
som inte bär min kostym
behöver en hjälp
söker man den, annars inte!






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-06-15 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP