Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LÄRARMENTALITET OCH FÖRÄLDRASKAP

Det finns 2 ord som kan härledas
till mobbing,härskarsyndrom,
hybris,pedofili,egoism,narcissism,
diktatorship och de orden är "Lär-
armentalitet" samt"Föräldraskap"

Så vad bettecknar en lärare mer än
att lära ut all gammal kunskap för
allt en lärare kan är det hon lärt i
böcker för själv har hon ingenting
nytt att lära ut.

Lärarn tror i sin enfald att alla barn
suger i sig det hon lär ut som en
svamp utan kunskaper i individua-
listiskt tänkande som autodidakter
ägnar sin hjärna åt.

Lärarmentalitet är en sann diktators
mesta igenkänningstecken där alla
skall tänka liktydigt och likriktat
och aldrig olikartat.

I vad beträffar föräldraskapet får
arga,stränga och elaka föräldrar
rädda barn som blir farliga barn.

Såja,nu vet ni det och någon in-
vändning emot det förväntas ej
i annat fall blir det tvångströja
och munkorg,för här ska skitas
och pissas på kommando.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2022-06-15 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP