Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glädjespridare klokuggla<3



Karl-Fredrik Österlen inspirerar
Denne trädgårdsmästare herr Flufffluff
skapade Sveriges högsta pumptorn 700 pumpor
Och Mandelmans höstavsnitt
en pärla bland andra glädjespridare

varje droppe positiva tankar behöver vi
då världen står på händer
Putin fortsätter slå de svaga
som kämpar för sitt land fast de ligger ned
hoppet Ukraina får långdistansvapen
då utjämnas villkoren
och behöver inte sätta vapen i hand
på kvinnor som hellre än att fly
drar på sig patronbältet och kryper ner
i skyttegraven

De är en inspirationskälla för alla feminister
----
dags jag reser mig älskade uggla
kommer ihåg många som inte mådde bra
till dem hörde även Akilles
fick ångest av alla klädbyten
ingen kan hjälpa vem den är
tragiskt om ångesten skadar andra.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-17 06:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
absolut
2022-06-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP