Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Draken



Desto mer
jag bläddrar bland korten
desto smutsigare
blir mina fingrar
och jag kräks

tittar på alla foton ser hur du mår
finns det något som heter skam
behandlar en människa
sämre än ett djur
Önskar så hett tända fyr på skiten
där ska alla brinna
på ett flammande bål







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-06-18 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP