Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rimlust 2



Prydnad

Jag sitter
besk och bitter
med likar
och fikar
på café,
men vi kan inte le.
Vi ser blott skuggor
mellan våra tuggor
av wienerbulle.
Om vi skulle
gömma oss!
men fiket tänder
ljusa bloss
ett steg i sänder.
Beslutet kan vi fatta,
att också börja skratta

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-11-13 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP