Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är en flicka som känner sej sårad, mycket sårad. Varför hon är sårad? Jo, för flickan har blivit sviken. Det har hänt nåt hemskt, då menar jag riktigt hemskt. Vem är flickan? Jo, flickan, det är jag.


Tårar

En tår rinner ner för min kind,

nu är jag ensam

skönt, samtidigt som jag vill pratta med nån

jag har inte tyckt om dej,

det kan jag medge,

du har till och med varit hemsk

men jag visste inte att du kunde vara så hemsk,

som du nu har bevisat

allt jag vill är att slippa dej,

allt jag vill är att du ska gå,

gå härifrån

men du kommer nog alldrig att göra det

hur mycket jag än vill

fler tårar rinner ner från min kind

dom ökar, ju mer jag tänker på dej

jag är ledsen,

men samtidigt arg, arg på dej

hur kan du göra så?

hur kan du vara så hemsk?

jag bestämmer mej

jag bestämmer mej för att strunta i dej

det kommer att bli svårt, men jag kommer att lyckas

ja, jag kommer att lyckas

jag kommer strunta i dej










Fri vers av blonda-tjej
Läst 252 gånger
Publicerad 2006-08-04 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blonda-tjej

Senast publicerade
Livet
Tårar
* Se alla