Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spillror

Ibland finner jag en spillra av mig själv.
Jag kan då ana hur vacker jag var då jag var hel.
Jag blir glad åt min svunna gudomlighet och vill ropa:- Kom tillbaks!
Jag kan hitta flera spillror. Om jag hittar alla, kan jag limma ihop mig själv.
Ingen kommer se jag varit splittrad och trasig.




Fri vers av Knickedick
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-23 02:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick