Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vita pioner i knopp och i blom


Ljuset från norr


Ett bi bor i blomman
ja, åtminstone tillfälligt
och solens strålar
tycks nästan komma från norr
just nu i morgonväkten
i midsommartid
och de lyser upp vrår
i min trädgård
dit solen annars aldrig når

Ljuset

Ljuset

Ljuset




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-06-24 06:34



Bookmark and Share


  Anya VIP
Åhh så fina pioner. Sådana vill jag också ha!
Så fint skrivet om ljuset från norr. Här går solen ännu upp i norr.....men inte länge till. Längre norrut är det ännu större ljus i norr.
Du skriver så levande. Tack!
2022-07-07

  Monika A Mirsch VIP
Strålande vacker
är din dikt
bästa vännen
Eva!
Tack!
2022-07-01

  Bibbi VIP
Så upplyftande.
2022-06-25

  Blått Norrsken VIP
Vackra rader i denna magiska tid av ljus
2022-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om en vacker blomma och ljuset som vi så väl behöver.
2022-06-24

  Sparvögat VIP
Ett vackert ljus sänder du
i denna vackra tid…
Tack för ditt ljus!
2022-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP