Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cecilia

Svaret gör luften blir klar, Cecilia.
Ett svar, bara ditt svar, Cecilia.
Svarar du så klarar jag
klarar jag att le,
annars vet ej var är jag,
och var finns du att se?
Var finns du att se, Cecilia?

Svaret gör dagen blir ljus, Cecilia.
Svaret ger jaget ett rus, Cecilia.
Vill hon veta av att jag,
att jag har nåt att ge?
Finnas hos mig här en dag,
en dag som jag kan se,
en dag som jag kan se, Cecilia?

Ger du migsjälv ett förlåt, Cecilia?
Ger dig min glädje och gråt, Cecilia.
Tillräckligt för att dölja denna
tomheten som e'.
Bara att få följa denna
kvinna jag kan be,
kvinna jag kan se, Cecilia.




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-24 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick