Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orka...

Ska det vara så här?
I 40-50 år till?
Det är inte säkert att jag pallar det
Är redan less
Var ska jag hitta energin
Orken
Lusten
Glädjen

Är det verkligen värt det?
Varje dag en kamp
I bästa fall en rak linje
Men för det mesta ett helvete

Får jag bestämma över mitt eget liv?

\"Men tänk på barnen...\"

Ja, och...???
Men jag då?
Har jag inget att säga till om?
Om jag inte vill längre, måste jag då tänka på alla andra?

Måste jag leva för att göra övriga glada??




Övriga genrer av Kastrullan
Läst 428 gånger
Publicerad 2006-08-04 22:16



Bookmark and Share


    jagalskardig08
Ja det är svårt att man ibland alltid måste ta hänsyn till allt o alla andra. Men något att minnas är faktiskt att du inte kan hjälpa andra förrän du har hjälpt dig själv. Så få dig själv att må bra först o få andra att må bra SEN. Barn går visserligen alltid i första hand, men efter dem kommer du själv.
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Kastrullan