Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryser


Jag fryser

Tur att det finns raggsockor och fleece

När du inte är

Här




Övriga genrer av Kastrullan
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-10-04 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kastrullan