Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inspiration: Leva livet av Lottie Ålhed


Livets seglats

Livet är som en seglats på havet
det rör sig framåt trots stormar och stiltje
sol och regn
blindskär och bränningar
mot en horisont
där det stora okända slutgiltigt väntar




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-06-26 09:20



Bookmark and Share


  Athanasia
Väldigt lugnande att läsa fint!
2022-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om livets seglats.
2022-06-27

    Lena Staaf VIP
Men ibland går man på grund och där står man. Fint skrivet likväl!
2022-06-26

    Sefarge VIP
Bildrik levnads-beskrivning!
Jaa och en o annan kobbe
med undervattens rev när
man så minst anar det?

2022-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP