Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

…som tänder oss

Det är inte förnuftet som tänder den eld som får oss att brinna.
Det är drömmarna och hjärtat som tänder oss.
Så brinn,min vän!
Brinn och förändra världen men börja med dig själv!




Övriga genrer av Frihetlige VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2022-06-28 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frihetlige
Frihetlige VIP