Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kriget


Kort

Ni kan radera ett ord
Ni kan radera en mening
Ni kan radera historian
Men ni inte kan ta bort ett land från kartan .




Övriga genrer av Jamal Jazgi
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-08-04 23:28



Bookmark and Share


    zuher
sant,sant
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Jamal Jazgi
Jamal Jazgi