Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns sommaren

Äldre
Svagare
Tröttare
Mer kunnig
Mer erfaren
Mer målinriktad
Ständigt denna brist på mål
Brist på driv
Brist på att få något ur händerna
Minns sommaren när jag jobbade mig sjuk
Med flytten
Med ångesten
Med barnet
Med det nya
Flyttade hus och hem mellan lagerlokaler och vindsförråd
Körde för stora bilar
Värken i tårna
Kroppen
Fingrarna
Minns sommaren med andra barnet
Hon var helt liten
Låg stilla tyst var med överallt
Amning och vila
Minns ensamheten med första
Plötsligt var alla borta
Mina båda som skulle varit närmast
Mamma och pappa
Hejdå
Jag minns inte om jag tog farväl
Jag hade inte tid att ta farväl
Var mig själv nog
Ett lock stängdes
Och nya brunnar öppnades
Ur mina händer sprang vatten fram
Sälta och sårvätska
I mina spår
Vilar huvudet tungt i tiden
Som blev kvar




Fri vers av Karolinafrida
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-06-30 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolinafrida

Senast publicerade
Tjugo minuter
minns sommaren
* Se alla