Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 juli / 070455XXXX





Vi gick hem innan krogen var stängd.
Du var nära nära utan att det kändes.
Alla frågade då; Varför ska ni gå? Ska ni gå? Måste ni gå?
De förstår inte att ångesten säger så, och tvingar, och krånglar.
Vi hånglar.
När vi badade nakna i Mälaren ville jag dö. Då. Nu. Sen.

Du svarar aldrig när man vill, men ringer bara mig när jag inte svarar.

*abonnenten du försökte nå kan inte ta ditt samtal just nu*




Fri vers av baradu
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-01 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

baradu