Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker nu, tankar sen, vadå vad sa jag nu igen?






För ung för att knulla en prinsessa,
för gammal för att sova med dottern.
Står vid tyska brinken skitfull
och lyssnar på karaoke.
Dö.
Dö.
Dö långsamt din jävel,
muttrar vi och
häller ölen snabbare ner.
En. Två. Tre.
Sjutton senare.
Taxi hem sen?
Visst.
Varför säljer inte alla sex,
när vi alla gillar det?
Sälj din kropp, sälj din själ.
Ses på banken och tecknar lån
i för små kostymer och
för stora skor klämmande tår
och tårar rinnande ned för kinder
som aldrig fått en smäll.

Vi hörs sen.




Fri vers av baradu
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-12-07 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

baradu