Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen kan inte fångas

Den nya dagen ska fångas
Men det är för stora hål i min håv

Jag trodde jag fångat dagen
Trots allt, den på grenen satt kvar

Den såg på mig
Jag såg ej tillbaka

Imorgon får jag se den förångas




Fri vers (Fri form) av MWellerstadt
Läst 65 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-07-02 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MWellerstadt
MWellerstadt