Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ankomsten


är det kläderna vårt sätt att gå
det omaka paret skor som skiljer
människor åt
dessa tvivel bland tusen hus
inte heller det strandade vattnet
visar vår spegelbild
vi är ord på främmande språk
och går av då tiden stannat
vid ankomsten till Quebec
vad som avskräcker det vi ser
alla som sitter bakom husens galler
och ser ut på världen i dag
kedjade i frostens bojor
de vänder vita ögon
mot solen







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-07-03 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP