Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN SNACKIS I ALMEDALEN 22-07-06

Demokratiskt folkvalda politiker som inte förekommer
i polisens belastningsregister innan de valdes kommer
förr eller senare göra det under sin verksamhet som
politiker om någon judas avslöjar dom vill säga.

Utom den kommundirektör eller de 2 poliser varav 1
polischef i Visby 2021 som när de fick kalla fötter och
det börja osa katt valde byta ort ganska fort.

En grävande journalist sägs äga vittnesmål och övrigt
underlag som en modern runristning på ett datachip.

Edit :
Även en släkt-detektiv har forskat i den inhemska
korruptionen på Gotland och kommit fram till att
den incestuösa nepotismens inavel befintliga släktskap
av vänskaps och kärleksrelationer som borgar för tyst-
hetskultur och avgör etik och moral i ett rättssamhälle
som i skydd från insyn av lagstadgad sekretess skyddar
kriminella kolegor där Gotlands största nyhetstidning
har anställt en brottsdömd journalist som målvakt där
småpåvemaffian styr och den demokratiska kvasimo-
ralen härskar.

-




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 185 gånger
Publicerad 2022-07-06 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP