Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I regnskogen


känner doften
av nytvättade kläder
som om jag står
i  tvättstugan
men befinner mig i skogen
en ombonad doft
en frisk doft
fuktig
gräsig, blommig och
solig doft
kan solen dofta förresten?
upplevelsen
är intensiv
och aldrig har jag hört
fåglarna kvittra
så starkt
som denna sommar




Fri vers (Fri form) av Miss M
Läst 121 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-07-08 19:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kan solen dofta? Vilken bra frågeställning. Härlig text.
2022-07-09

    Lena Staaf VIP
Fina ord! Kanske blir upplevelsen starkare mot bakgrund av och kontrast till kriget
2022-07-08

  cilax VIP
fin
2022-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Miss M
Miss M