Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TUFFA TUFFE.




BÄRSÄKAR SÅNG.

sensorrytmer piskar
musikalitetens död
hjärnans gränssnitt

Gräs klipparen vrålar

naturvidrigt skärs
gräset sönder
till en smoutie

daggmaskens gångar
gröna ävjan kväver


död jord
död rytm
död musik

teknikens triumf
i våra trädgårdar

Död metall åker

övar Heavy_metals
urkåta growis med
slemmiga basriff.

© Bosse 9 juli 2022.






Övriga genrer (Satir) av Bossepoet från Österbotten
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-07-09 08:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten