Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till drogerna

Jag försökte
Försökte leta lycka hos dig
Men du tyckte inte alls om mig
Du gjorde allt för att förstöra mig




Fri vers (Spoken word/Slam) av Ariana Lajmir
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-07-09 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariana Lajmir