Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mål i livet

1. Gör filmroller - Du har alltid drömt om en skådespelarkarriär.

2. Res runt om i världen - Ta del av nya kulturer och bli rikare i kunskap om världen du lever i.

3. Starta eget företag - Våga ta risker och misslyckas, kom ihåg att alltid resa dig upp efter ett misslyckande.

4. Skriv manus/dikter/böcker - Du har ett potential i skrivande.

5. Skriv låtar - Publicera låtarna på spotify och bry dig inte om hatet, du gör något som en hatare aldrig hade vågat.

6. Prova på nya saker - Du lever bara en gång.

7. Omge dig bland rätt människor - Och kasta bort ormarna.

8. Meditera, träna och ät hälsosamt - Den enda som kan få dig att må bra är du själv, ta hand om dig väl och var inte beroende av psykologer och mediciner.

9. Manifestera - Fortsätt manifestera dina drömmar och dröm stort.

10. Lär dig nya skills - Ju mer rikare i kunskap du är, desto mer användbar blir du.




Skapa | Skriva av Ariana Lajmir
Läst 88 gånger
Publicerad 2022-10-19 18:16



Bookmark and Share


  Koloristen
Mindre mål. Mer förnöjsamhet. Jag är gammal nu.
2022-10-20

  rostspik VIP
Jaha ja. Manifestationer.
Själv brukar jag leta vatten med slagruta.
2022-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Ariana Lajmir