Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla fötter

Såg allt

Framför sig

Skulle bli 

Så bra

Innställd

På förändring

Endå kom

Kalla fötter

 Vänder  om

På vägen

Drömmen

Brast

Våga inte

Följa

En livslinje

Så fel

Valde tryggheten

Istället

Enkelhetens

Fria rum

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-07-11 13:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2022-07-12

  alicja lappalainen VIP
ett val i livet enligt en mogen motivation.
2022-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP