Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I denna stund

Fyller hjärtat med längtan 

Tommhet och vackra drömmar 

Någonstans där mina slutar 

Tar någon annans vid

Ett pärlband av nuets stunder

Flätas samma till livets varande 

 

Vad våra hjärtan är fyllda av varierar

För med varje nytt nu

Följer en känsla efter

Som fångar upp det vi just då

Upplever i djupet av själen

Skratt, gråt eller bara likgiltighet 

 

Vi vet inte i denna stund

Vad nästa för med sig 

Vare sig i varande eller känslor

Det enda vi vet med säkerhet är

Att ett nytt nu kommer att infinna sig

Tätt tätt efter det som sker just nu 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2022-07-13 08:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Läser och nickar igenkännande.
2022-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP