Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Taskspelare ..vidareutveckling


De gamla "vännerna"
de utdöda forntidsdjuren
Vem drar i tråden får eder sprattla
då ointresse finns
efterblivna eller
inte ens om helvetet fryser till is
finns en väg över det bottenfrusna
vid tanken på allt inget för synsvaga
och dig har de satt på undantag

Horribelt nätakrobater avskilda
från vad som är rätt eller fel
en gång blev tvungen anlita
en dataexpert i vår stad som fastslog
på min sida fanns en bugg
de öppnade en sida från sina datorer
och kom in utan problem
Gubevars vi lämnar spår efter oss
våra maskiner har idnummer
avstängd då en maskerad bild av dig klokuggla
ändå kändes igen
av din ovän

Jag har tvingats lära mig förstå
en del av tekniken, för inte inbilla mig
det var mitt fel
här finns en figur som diskriminerar människor
för vad de är oavsett ålder kön ras sjukdom...
delar människor i fack
och gud nåde den som går över gränsen
den förtalas snuskomtalas bakhåll
trängd till självmordets gräns

rättvisa?













Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2022-07-12 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP