Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minfält


Att se människan
gå över minerad mark
ändå inget händer
ser då klart
fotsulorna lämnar inga avtryck
och där människan går
växer blommor upp
i dennes fotspår
Så borde människans väg
varda

istället för döda varandra




vad säger det om sorgen hur människor
behandlar andra så ångesten
driver dem att ta sin vandringsstav
på vägarna vandra
vill bara ge dig glädje älskade uggla
det är du värd
men omvärlden vill inte

ha en fin dag.





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 56 gånger
Publicerad 2022-07-12 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP