Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsnymfens guld

Skogsnymfen
smyger fram bland
knastrande
granbarr och mossa

njuter av solens
mjuka kliv
över ryggen
kyssen i nacken

med sin
blåklockskanna
vattnar hon
sitt käraste guld




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-07-12 11:36



Bookmark and Share


  Susen VIP
En poetisk smaragd här! Mycket fint skildrat "Blåklockskanna"
2022-07-20

  Seasons VIP
Åh vad glad man blev av denna magiska dikt!
2022-07-12

  BenGust VIP
En nymf i sitt rätta element; skogen.
"Solens mjuka kliv över ryggen" samt "vattnar med sin blåklockskanna".
Närmare än så kommer man inte naturens inre väsen. Bokmärkes.

2022-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP