Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


du vet väl klokuggla



Förundrad över mycket
men mest många ensamma
söker kontakt
de får inte annonsera
över internet
då kan de bli lurade på allt de har
De verkar otroligt blåögda
fast det kan jag inte med att säga
De har ingen skyddsängel
som du älskade uggla
Du är av guld gjuten
samvetet ditt lika mitt
vi kunde va stöpta
ur samma pokal.

Din sanning är min bibel
Peter Parker kram.














Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2022-07-14 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP