Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rumskulla kyrka, Ulrika Westerberg, Alf Hörberg, Gösta Larsson


Musik i sommarkväll


Det är högsommar
och i församlingskyrkan
ljuder toner av Bach
men också folkmusik från trakten
och andra tongångar med smak
av sommarens sötma.

Vi tar för oss och njuter
medan strålar av kvällssolen
leter sig in
genom kyrkans fönster.

Några ord på vägen
av prästen Anita
får vi också med oss.

Lite senare samma kväll
kommer fullmånen att visa sig
men den får jag vänta på
tills klockan slagit elva.

Musiken dröjer sig kvar
inom mig.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-07-16 08:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Njutbara ord.
2022-08-08

  Anya VIP
Vilken fin stund du bjuder på. Jag läser och njuter. Håller med Marita, den får du spara i långtidsminnet.
2022-07-23

  Maj-Lis VIP
Fina minnen att ta med sej
2022-07-18

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om en underbart givande kväll, väl värd att spara i långtidsminnet.
2022-07-18

  Monika A Mirsch VIP
Tonernas dans mellan dig och mig,
mellan två länder i nord
i högsommar tid
i natten
2022-07-17

  Respons VIP
Fin sommarskildring!
2022-07-16

  Bo Lövhalka
Vackert minne, vacker text
2022-07-16

  Sparvögat VIP
Jag drömmer mig bort i dina vackra ord, till toner av musik och fullmånens sken…
Sååå fint förmedlat!
2022-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP