Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett och två

När liten är ensam
och ensam är liten
Vem tar hand om liten då?
Vem tar hand om ensam då?
Ingen ser, ingen hör och ingen vet
Så vem tar hand om liten?
Vem tar hand om ensam?
Ingen

Man kan inte rymma från ensamhet,
men man kan skaffa den sällskap




Fri vers av Halloway
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-08-05 18:12



Bookmark and Share


  Paraply
"Man kan inte rymma från ensamhet,
men man kan skaffa den sällskap"

Guu, så smart. bokmärkt
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Halloway
Halloway