Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskrossyster

Vi brukade leka om somrarna när vi var små
Med bara fötter i gräset
Och maskrosor i våra hår

Vatten mot vår hud
När vi sprang genom vattenspridaren
och våra skratt och leenden
de sitter kvar där
i min hud

Vi brukade gå ut på äventyr
Hand i hand
Vi brukade ta vår väg
Och ingen annans
För vår var alltid rätt

Det var den tiden
Då du & jag
Var bäst




Fri vers av Halloway
Läst 464 gånger
Publicerad 2007-05-02 15:46



Bookmark and Share


  Neal
Härliga minnen:)
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Halloway
Halloway